If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На някой да му се намира корубата от пасажерското огледало на 145/6 и да е съгласен да се раздели/подари за скромна сума с нея?
Хрумнало ми е нещо за малко експерименти?
п.с.
Пускам темата тук, защото едва ли ще бъде забелязана в раздела купувам.
Ако сметнете че трябва да се премести, може да бъде преместена/изтрита моментално
Нямам това, което търсиш, но се сетих, че имаш едно шофьорско огледало в мен, както и разни жтд-останки
здравей колега на мен щофьорското ми се държи само на 1 от 3-те винта понеже частта от основата която има резба им е счупена. Това нещо(основата с формата на триъгълник) здраво ли е при теб?
колега каква ти е идеята за огледалото аз имам 1 ама незнам кога ще я реализирам... при мен става въпрос сами да се прибират и разгъват... малко трудно ще стане но не е и невъзможно
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Да благодаря на колегата Колев, корубите са при мен.
За съжаление нямам здрава основа излишна.
Огледалата се прибират и отварят с бутон отдавна, от днес след като си монтирах сам аларма, вече ще се прибират с включване на алармата, освен от бутона! Може би ще се опитам и да ги отварям с даване на контакт, освен ръчно!
Другата идея е да се вгради осветление което да свети в долната част на колата при отключване със забавено изгасване. Идеята е вечер като си отключиш колата да ти свети нещо в краката преди да влезеш в колата.
п.с.
каква ми е идеята ..... ми пълен идиот какво да ти кажа идеи да искаш.
няма проблем и аз благодаря за лепенките !
за съжаление с основи не може да помогнем, че са кът и точно те се чупят. освен да почнем да си ги правим от пластмаса някак.
при мен работата е че едното огледало се счупи механизма за прибиране и ся свободно си се мести чакам и др. да се счупи хаха и да пробвам някак да ги направя сами да се прибират ти как си постигнал резултата???какъв е механизма
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Колеги, може ли някой да сподели по-подробно как си е направил страничните огледала да се прибират и отварят автоматично , защото идеята е супер и бих искал и аз да се пробвам да направя моите? Благодаря предварително на всеки отзовал се!
Comment